Passa al contingut principal

LA DIADA DE SANT JORDI A L'ESCOLA



Ahir vam celebrar, durant tot el dia, la diada de Sant Jordi. Quan vam arribar al matí, la Tieta Lurdes ens va explicar unes històries ben estranyes sobre dracs, prínceps, roses i princeses.

Després vam fer lectures de llibres que havíem portat de casa amb parelles i grups de tres. Els de 6è ens van explicar els seus contes i ens van ajudar molt a llegir els nostres. Us hem deixat un recull de fotos perquè pugueu veure què bé que llegíem a la gespa del pati de l'escola! 

També vam fer un taller on cadascú de nosaltres va fer una rosa, amb l'ajuda dels companys i companyes de 6è, i ens la vam emportar a casa.

Finalment, a la tarda, cada cicle va construir un drac per tal de decorar l'escola. El nostre, i de molt tros, és el més llarg de tots i a partir d'avui, ens rebrà cada dia quan pugem l'escala.


Ens ho vam passar pipa! Que visquin les diades de Sant Jordi a l'escola!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COMENCEM EL CURS!!!!

 Ja hem començat el curs! Veure la cara d'alegria i il·lusió que fan els alumnes de cicle inicial és la millor manera de començar!

SORTIDA AL CANADELL

Els alumnes de cicle inicial van anar de sortida a Can Canadell, al municipi de Calders. Allà van fer una activitat on van entrar al món dels contes a través d'activitats a la natura.