Passa al contingut principal

LA DIADA DE SANT JORDI A L'ESCOLAAhir vam celebrar, durant tot el dia, la diada de Sant Jordi. Quan vam arribar al matí, la Tieta Lurdes ens va explicar unes històries ben estranyes sobre dracs, prínceps, roses i princeses.

Després vam fer lectures de llibres que havíem portat de casa amb parelles i grups de tres. Els de 6è ens van explicar els seus contes i ens van ajudar molt a llegir els nostres. Us hem deixat un recull de fotos perquè pugueu veure què bé que llegíem a la gespa del pati de l'escola! 

També vam fer un taller on cadascú de nosaltres va fer una rosa, amb l'ajuda dels companys i companyes de 6è, i ens la vam emportar a casa.

Finalment, a la tarda, cada cicle va construir un drac per tal de decorar l'escola. El nostre, i de molt tros, és el més llarg de tots i a partir d'avui, ens rebrà cada dia quan pugem l'escala.


Ens ho vam passar pipa! Que visquin les diades de Sant Jordi a l'escola!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Sortida al Canadell a la verema

SORTIDA A MONTSERRAT

El divendres passat, vam anar d'excursió a Montserrat, vam pujar amb el cremallera, vam sentir els Escolanets com cantaven el Virolai i fins i tot vam tocar la Moreneta. Després de dinar  vam fer una petita excursió pels voltants del Monestir. Ens ho vam passar genial!


VISITA AL CENTRE D'APROPAMENT A LA NATURA DEL MUJAL

El passat dimecres 14 de març, vam anar a visitar el Centre d'Apropament a la Natura del Mujal, a Navàs. 
Allà vam poder veure, conèixer i cuidar animals molt comuns però també animals poc coneguts per a nosaltres. Vam donar de menjar a un emú, a uns cabirols i a daines. Vam poder tocar una xinxilla, conills i gallines. Vam posar-nos al coll una serp pitó. Vam poder donar el biberó a una cabreta petita. Vam fer inifinitat de coses amb els animalons del centre i ens ho vam passar realment bé!
Si voleu veure algunes fotos, us deixem aquest enllaç.
Estem molt contents d'haver compartit aquest dia amb tants animals i haver après tantes coses!