Passa al contingut principal

Fotos últim dia de curs

Benvolgudes famílies,
Permeteu-nos que en aquest últim post del curs fem una petita reflexió del què ens passa pel cap avui que els nens i nenes ja acaben l'escola. 

El final de curs ens provoca sentiments contradictoris, per una banda ens ve de gust començar les vacances, amb tot el que això implica: passar més hores amb la família, anar a la piscina, a la platja o a la muntanya, menjar algun gelat (o granissat!), fer passejades al capvespre aprofitant la fresca... 

Però acabar un curs també vol dir deixar enrere les xerrades amb els amics mentre es fa fila, els partits de futbol a l'hora del pati, les classes i les mestres... 

I, perquè no, la fi de curs també significa tancar una etapa, en el nostre cas els alumnes de 1r han acabat el seu primer curs de primària i, els de 2n, passaran a cicle mitjà. És per això que els volem transmetre els nostres millors desitjos per aquesta nova etapa que començaran.

Finalment, volem acomiadar-nos i donar-vos les gràcies per haver compartit aquest curs amb nosaltres. 

Bon estiu!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COMENCEM EL CURS!!!!

 Ja hem començat el curs! Veure la cara d'alegria i il·lusió que fan els alumnes de cicle inicial és la millor manera de començar!

SORTIDA AL CANADELL

Els alumnes de cicle inicial van anar de sortida a Can Canadell, al municipi de Calders. Allà van fer una activitat on van entrar al món dels contes a través d'activitats a la natura.